Confidentialitate & Drepturile Consumatorului

Termeni Generali

1. Procesarea tuturor tranzactiilor si expedierea bunurilor va fi facuta de catre Arad-Florarie.ro.
2. Online payment services provided by www.paypal.com este procesatorul exclusiv al tuturor bunurilor si serviciilor oferite de catre Arad-Florarie.ro.
3. Sunteti de acord ca E-MAILUL poate fi folosit ca mijloc de comunicare la distanta.
4. Va asumati faptul ca toate detaliile pe care le puneti la dispozitia Arad-Florarie in scopul comandarii si cumpararii de bunuri si servicii sunt corecte, cartea de credit pe care o folositi este a dumneavoastra si ca aveti fonduri suficiente pentru a acoperi costul bunurilor si serviciilor pe care le-ati comandat.
5. In cazul in care vor aparea schimbari ale detaliilor pe care le-ati pus la dispozitia Arad-Florarie.ro, este datoria dumneavoastra de a ne informa in cel mai scurt timp despre modificarile survenite.
6. Intre dumneavoastra si Arad-Florarie nu va exista nici un contract care are ca obiect vanzarea de bunuri si/sau servicii decat si atunci cand Arad-Florarie va confirma acceptarea comenzii dumneavoastra prin e-mail. Acceptarea va fi considerata completa si comunicata in mod efectiv dumneavoastra in momentul in care Arad-Florarie va va trimite un e-mail de confirmare (chiar daca primiti sau nu acest e-mail). E-mailul de confirmare echivaleaza cu acordul dat de catre Arad-Florarie ofertei dumneavoastre de a cumpara bunuri de la detailistul sau autorizat.
7. Aveti responsabilitatea de a verifica in cel mai scurt timp daca detaliile din e-mailul de confirmare sunt corecte si ar trebui sa listati si sa pastrati o copie. 

Raspundere legala

8. Este ilegal sa folositi un nume fals sau o carte de credit invalida cu buna stiinta pentru a comanda bunuri si/sau servicii. Orice persoana care va fi gasita ca foloseste in mod deliberat informatii/comenzi false sau nereale va fi supusa pedepselor prevazute de legea in vigoare. Arad-Florarie este capabil sa identifice “amprentele electronice” ale fiecarei comenzi depuse pe website pentru a preveni orice activitate ilegala si pentru a fi de ajutor autoritatilor in identificarea persoanelor care desfasoara activitati ilegale pe websiteul nostru.
9. Este recomandat sa cititi in intregime si cu responsabilitate toate informatiile prezentate pe acest website.
10. Acesti termeni si aceste conditii respecta legile in vigoare din Romania.
11. Acesti termeni si conditii sunt aplicabili din momentul in care Arad-Florarie va va accepta comanda si va confirma prin e-mail ca a fost primita plata in intregime pentru bunurile pe care le-ati comandat. Acesti termeni vor anula oricare alte conditii, intelegeri, angajamente, acorduri sau reprezentari (cu exceptia celor frauduloase) in directa legatura cu achizitia dumneavoastra, fie verbale sau scrise.Termenii si conditiile de fata contin acordul integral dintre Arad-Florarie si dumneavoastra in legatura cu achizitia facuta. Arad-Florarie va sfatuieste sa  listati si sa pastrati o copie a acestor termeni si conditii din momentul in care comanda dumneavoastra a fost acceptata.
12. Arad-Florarie are dreptul de a modifica prezentii termeni si conditii si sa prezinte noua versiune pe website. 

Detalii de livrare & Siguranta Platii Online

13. Toate produsele si articolele sunt expediate din biroul nostru din Arad Romania, folosind serviciile agentilor din reteaua noastra dezvoltata la nivel national si/sau companii specializate de curierat. Intotdeauna ne vom da silinta sa livram comenzile dumneavoastra, incadrandu-ne in limita de timp specificata pe website. Livrarea la timp a produselor este insa conditionata de primirea unei adrese corecte si a unui numar de telefon valid al destinatarului din partea dumneavostra, precum si de disponibilitatea destinatarului de a semna pentru bunurile primite. In cazul in care destinatarul nu este de gasit, vom incerca sa livram produsele ulterior. Costurile de livrare nu sunt incluse in preturile listate pe website deoarece SUNT INCLUSE In pretul produsului, pentru orice destinatie din Romania. Acest pret include si asigurarea integrala a comenzii, cutie termoizolata, ambalajul si o felicitare eleganta pe care puteti sa adaugati textul dorit, dupa finalizarea comenzii dumneavoastra.

Atentie! Incercarile esuate de a livra in mod repetat o comanda ar putea duce la taxarea dumneavoastra suplimentara ori la anularea comenzii d-stre cu suportarea platii integrale. Concret, floriile sunt perisabile, noi nu putem sa ne obligam sa returnam contravaloarea lor in cazul in care destinatarul nu este de gasit ori adresa trecuta de d-stra este eronata.. Costul adecvat pentru livrare va fi debitat din cartea dumneavoastra de credit. Dumneavoastra aveti datoria de a ne pune la dispozitie un numar de telefon valid si adresa corecta a destinatarului. Daca acesta nu va fi de gasit la adresa furnizata, costurile suplimentare  pentru incercarile repetate de a livra comanda ar putea fi debitate din cartea dumnevoastra de credit.

14. La Arad-Florarie va este respectata intimitatea. Va garantam ca niciodata:
-Nu vom transmite detaliile dumneavoastra financiare, la noi neajungand detaliile de card.
-Nu vom transmite nici o informatie personala culeasa in momentul in care depuneti comanda. Nu vom vinde sau inchiria informatiile dumneavoastra. Nu vom exploata aceste informatii in nici un fel.

RESPECTUL PENTRU DREPTURILE CONSUMATORULUI

Protejarea informatiilor

15.  Arad-Florarie va respecta intimitatea. Vizitatorii unui website ar trebui sa stie ca de fiecare data cand vor vizita un website le vor fi retinute informatii pe doua nivele despre vizita lor. Primul nivel contine informatii statistice sau analitice colectate pe baza unor criterii neindividualizate ale browserelor care viziteaza situl. Cel de-al doilea nivel contine informatii personale sau individualizate ale unui vizitator specific care ofera informatii in cunostinta de cauza. Detaliile legate de intimitatea dumneavoastra sunt dezbatute mai pe larg la sectiunea “Privacy Policy”.

Responsabilitate limitata

18. Arad-Florarie, impreuna cu toti partenerii, asociatii, consultantii, angajatii si alti reprezentatanti ai sai nu vor fi responsabili, in limitele prevazute de lege, de pierderea sau pagubele aparute din sau in legatura cu folosirea materialelor sau altor componente si servicii ale acestui website (inclusiv, dar nelimitat la pierderi indirecte sau rezultate, pagube si pierderi de date, venituri, profit sau oportunitati, precum si pierderi sau stricaciuni cauzate proprietatii sau revendicarilor unor terte parti) chiar daca Arad-Florarie a fost informat despre posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi sau pagube sau chiar daca astfel de pagube si stricaciuni puteau fi prevazute.

Privacy Policy/ Confidentialitate

La Arad-Florarie ne vom da intotdeauna silinta sa oferim relatii excelente clientilor nostri si sa livram aranjamente florale de calitate, respectand si protejand intimitatea clientilor nostri in acelasi timp. Pentru a va fi de folos si mai mult, s-ar putea sa colectam si sa pastram anumite informatii in legatura cu, de exemplu, preferintele dvs in materie de produse si servicii, date legate de ocaziile speciale pentru persoanele carora le comandati florile (zil de nastere, de exeplu), precum si informatiile legate de adresa cartii dvs de credit, precum si detaliile de livrare. Va putem asigura insa ca sub nici o forma nu vom vinde sau inchiria informatiile dumneavoastra altor companii, mai mult, vom proteja si intari confidentialitatea acestor informatii. Va respectam intimitatea si incercam sa va interim increderea pe care o investiti fata de Arad-Florarie.

 

 

Arad-florarie.ro livreaza flori si cadouri oriunde in Arad si Romania. Vom tine intotdeauna cont de faptul ca dumneavoastra, clientii nostri, doriti ca florile sa fie proaspete, aranjamentele sa fie nemaipomenite si livrate cu promptitudine. Va doriti o metoda rapida si sigura pentru a cumpara flori online – este exact ceea ce Arad-florarie.ro va face pentru dumneavoastra. Noi nu vom subestima niciodata importanta pe care prospetimea si calitatea florilor noastre o au pentru dumneavoastra.

  • Crinul

    Crinul o floare minunata!

Contact

telefon: +40-735 121 515
e-mail: office@arad-florarie.ro

Secure online payments provided by www.paypal.com

 
International orders welcome! All major credit cards accepted