Crinul

Crinul o floare minunata!

Aceasta floare este originara din Asia si dateaza din 1600 i.Hr. Impresionant, nu-i asa? Crinul este raspandit si se cultiva peste tot globul, mai ales in zonele calduroase si tropicale.
Prin frumusetea si mirosul sau, a cucerit inimile multora, facandu-l la fel de popular ca si traditionalul trandafir. Crini sunt iubiti pentru culorile deosebite si sunt utilizati in special in scopuri decorative.
Crinul a fost o floare importanta chiar din perioada biblica. Conform Bibliei, petalele de crin alb semnifica virginitatea, puritatea si sufletul radiant al Fecioarei Maria. Chinezii si grecii au legat crinul alb de puritate. Pentru chinezi, crinul este un simbol de abundenta.
Grecii  in schimb cred ca crinii s-au nascut din laptele matern al zeitei Hera.
Puteti alege crinii albi pentru un buchet sublim de mireasa, crinii rozi pentru buchetele domnisoarelor de onoare sau crinii portocalii care sunt perfecti pentru o nunta cu tematica de toamna.

Arad-florarie.ro livreaza flori si cadouri oriunde in Arad si Romania. Vom tine intotdeauna cont de faptul ca dumneavoastra, clientii nostri, doriti ca florile sa fie proaspete, aranjamentele sa fie nemaipomenite si livrate cu promptitudine. Va doriti o metoda rapida si sigura pentru a cumpara flori online – este exact ceea ce Arad-florarie.ro va face pentru dumneavoastra. Noi nu vom subestima niciodata importanta pe care prospetimea si calitatea florilor noastre o au pentru dumneavoastra.

  • Crinul

    Crinul o floare minunata!

Contact

telefon: +40-735 121 515
e-mail: office@arad-florarie.ro

Secure online payments provided by www.paypal.com

 
International orders welcome! All major credit cards accepted